5 Şubat 2016 Cuma

Ufuk Aslan ; Horon Evinde kim, kimdir?

Arsin - Trabzon




Aile dostu Hakan Güleray ile geldiklerin de üç ayak öğrenip gideceklerdi. Gerçekten meslekleri gereği Kemençe ritminde bile hesapsız ölçümsüz adım atmıyorlar, her salınımın bir matematik değerini bulmaya çalışıyorlardı. Estetik anlamda horonu öğrenmeleri zaman aldı. Ufuk Arslan her seferinde tamam işte eğitimi aldık, yeter bu kadar der gibiydi.


Hakan Güleray inatla , bazen tebessümle, bazen kahkaha ile bu yola baş koydu. Üç ayak bitti, yenlik, alaşağı bitti. Gideceklerini sandığım anda Akçaabat ne zaman başlıyor dediler. Onlar gibi hesaplı , kitaplı matematiksel düşünce ile dans , horon öğrenmek isteyen erkek arkadaşlardan bir sınıf yaptık. Hala çalışıyorlar ve heyecanla sevgi saygı ile daha iyi nasıl olur diye bakıyorlar. Ufuk Arslan geçen gün - Tek eğlencem, haftayı iple çekiyorum. Demişti. eğitim bitse de gitsek anlayışından oynamak ,eğlenmek, bir arada olmak anlayışıyla hem kültürünü yaşıyor hemde çok iyi eğleniyor.

İnşaat sektörünün çok değerli firmasının AsProfil-Duvar Koruma Sistemleri- İnşaatla ilgili tüm profiller ve derz'lerin üretici firmasının www.asteknik.com yöneticisi, mali işler sorumlusu..

İyi ki bizimlesin ve kültürümüzün içindesin ..

Hiç yorum yok:

Soldoy - Bir Horon Efsanesi

Kitabın Orjinali (Tıklayın)                                     SOLDOY BİR HORON EFSANESİ   ACLAN SEZER GENÇ                                ...